Samarbeten

Jag har förmånen att få träffa många fantastiska människor från världens alla hörn i mitt jobb. Vi är ett globalt nätverk av pärlare i olika roller som gärna samarbetar med varandra på olika sätt.

Mönster

Förutom i min Etsy-shop Tigerguld så kan du också köpa mina mönster i följande svenska pärlbutiker.

utställningar

På Galleri Ängel och Galleri 67 i Gamla Stan, Stockholm, så har jag visat upp min smyckekonst tillsammans med andra mycket duktiga smyckeskreatörer mellan åren 2012 och 2016.

Utställningarna Våreld, Rimfrost och Glimmer delade jag med Kerstin Kallin från Kronbruden. Olga Vinnere Pettersson från Made by Olga och jag återkom tre år i rad med utställningen Back to the Roots. Intriguing Elegance blev min sista utställning för ett tag och den höll jag våren 2016 tillsammans med Anci Åse från Alfsdotter Creations.  

Några av mina verk har också ställts ut på olika platser i världen:

  • Big Bead Show i Esher (U.K)
  • Bead & Button Show i Milwaukee (USA)
  • Gallery T i Tokyo (Japan)
  • Master-Beads Creattiva i Bergamo (Italien)
  • Creativa i Dortmund (Tyskland)
  • BEADERS BEST Perlenkunst-messe i Stuttgardt (Tyskland)

svenska pärlträffar

Vi tycker om att ses och pärla tillsammans i Sverige. Som tillägg till alla de mindre träffar med 10 - 50 personer som hålls runtom i landet så har vi också några stora pärlträffar varje år. Mig träffar du alltid på Beadalong! 

kreativa samarbeten

Claspgarten är en tysk leverantör av lås i hög kvalitet. Jag använder ofta låsen i mina arbeten, t ex i "Kaputt Draconis" nedan. 

Kaputt Draconis

Beadsmith är en av de stora pärl-leverantörerna världen över. Delar av deras utbud är använt i mitt halsband "Baroque Weiss".

Baroque Weiss

AnnaPia Gårdmo Jidler är en mycket duktig pärlare som också jobbar i fimolera. Hon har gjort låset till "Shivering leaves".

AnnaPia Gårdmo Jidler - lås i fimolera

Smyckerian är en svenskpärlbutik ett mycket bra utbud av olika slags metall. "Autumn leaves" är sytt med material från dem.

länkar

Här följer en lista på några av de pärlbutiker jag brukar handla hos, tillsammans med annan matnyttig information.